Palvelut

 

Henkilökohtaiset tapaamiset (Helsinki / online)

100 € / 50 min, 65 € / 30 min. Hintoihin sisältyy ALV 24 %

 

INTUITIIVINEN KONSULTAATIO

VARAA AIKA

On hetkiä, jolloin kaikki tuntuu epävarmalta tai yhteys itseen katkeaa. Hetkiä, jolloin kaikki tuntuu ylitsevuotavan hankalalta, jumittavalta, ahdistavalta. Samat kaavat toistuvat ja näkäala katoaa. Konsultaatio auttaa löytämään sen kuuluisan punaisen langan uudelleen. 

Tapaaminen antaa luvan pysähtyä itsesi äärelle turvallisessa, myötätuntoisessa tilassa. Se rohkaisee sinua lempeästi näkemään olennaisen ja tutkimaan rajoittavia tai sabotoivia uskomuksiasi. Kuulet sen, mitä jo kannat sisimmässäsi, mutta mistä et välttämättä ole vielä tietoinen. 

Sinulla voi olla mielessä tietty teema, mitä haluaisit käsitellä. Tai voi olla, että mitään varsinaisia kysymyksiä ei ole. Olet yhtä kaikki tervetullut. 

Monet sanovat tuntevansa olonsa selkeämmäksi, rauhallisemmaksi ja rohkeammaksi tapaamisen jälkeen. Toiset sanovat, että he kokivat tulleensa nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi, ja se oli kaikkein arvokkainta.

En ennusta tai tarjoa pakettiratkaisuja, eikä konsultaatio korvaa psykoterapeutin tai terveydenhuollon ammattilaisen palveluja, vaan täydentää niitä tarvittaessa. 

 

TYÖNOHJAUS

VARAA AIKA

Työnohjaus tarjoaa luottamuksellisen tilan kenelle tahansa ihmisiä työkseen kohtaavalle - auttajalle, terapeutille, joogaopettajalle, valmentajalle. 

 

Täällä voit jakaa työhösi liittyviä ajatuksia ja vaikeitakin tunteita, keskustella tulevaisuuden suunnasta, työidentiteetistä tai mistä tahansa, minkä käsitteleminen yksin tuntuu raskaalta tai näköalattomalta. 

 

Työnohjaus auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja tukemaan sinua alueilla, joissa sinun täytyy vielä kehittyä.