Kuka Mili?

 
IMG_3962.JPG
 

Mili on sydämellinen ja aito puhuja, kirjoittaja (Vaiheessa: Elämä henkisenä harjoituksena, Basam Books, 2015), intuitiivinen kohtaaja ja koulutettu holistinen terapeutti. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus turvallisen tilan luomisesta, puhumisesta ja ihmisyyden kuuntelemisesta. Mili seikkailee säännöllisesti myös radiomaailmassa haastattelijan ja juontajan ominaisuudessa.

Mili on loputtoman kiinnostunut ihmisyydestä ja sen erilaisista ilmentymistä ja kokee suurta yhteyttä kaikkeen eläväiseen. 

Hän on äiti, joka arvostaa kulttuuria, taidetta ja joogaa. Hänen akkunsa latautuvat yksinäisyydessä, mieluiten luonnon keskellä. Jos päivässä on hitunen vapaata aikaa, hän käyttää sen sanoitusten kirjoittamiseen.

Mili on asunut ja työskennellyt pitkiä aikoja sekä Kaakkois-Aasiassa että Englannissa. Hän on sittemmin palannut juurilleen Suomeen, mutta matkustaa työnsä puitteissa säännöllisesti.

Englannissa Mili opiskeli  tunnetussa lontoolaisessa College of Psychic Studiesissa ja Holistic College of Eastbournessa, missä hän on toiminut myös opettajana. Hän on opiskellut myös Sukkasart Institutessa, Thaimaassa.

Mili työskenteli vuosia myös keskijohdossa brittiläisissä hyväntekeväisyysjärjestöissä. Entisiin työnantajiin kuuluvat mm. British Council, NSPCC ja Friends of the Earth.

Hänen työnsä on ollut esillä useissa lehdissä, tv:ssä ja radiokanavilla.

Oman blogin lisäksi voit lukea Milin tekstejä täältä.